efektimedia logo

Ademax-Leuanvetotanko: Uniikki tuote, vahva yhteistyö

Videotuotanto

Ademax Oy:n inspiroiva haaste

Kun Ademax Oy:n toimitusjohtaja otti meihin yhteyttä ongelman kanssa, syntyi yhteistyömme pohjalta jotain todella hienoa. Heidän suunnittelemansa Ademax-Leuanvetotanko oli kuin helmi, mutta sen ainutlaatuisuus ja loistavuus eivät heijastuneet tarpeeksi voimakkaasti heidän verkkokaupassaan tai sosiaalisen median kanavissaan.

Ratkaisuna videon lumoa

Ademax päätti luottaa meihin, ja yhdessä päätimme viedä heidän tuotteensa uudelle tasolle. He tilasivat meiltä mukaansatempaavan videotuotannon, joka valaisi tuotteen piirteitä selkeämmin ja herättäisi kiinnostuksen.

Syventävä aloitus – Yhteinen sävel löytyy

Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien pystyimme toimimaan niin hyvin harmoniassa,  että asiakkaalla ihokarvat välillä nousivat pystyyn innostuksesta. Keskustelumme synnyttivät ideoita, jotka tuntuivat olevan kuin suoraan hänen mielikuvistaan, mutta jotka hän ei ollut vielä pystynyt pukemaan sanoiksi tai visuaaliseksi esitykseksi.

Tarina hahmottuu

Aloituspalaverissa hahmoteltiin joitakin keskeisiä kohtauksia, jotka ehdottomasti piti sisällyttää videoon. Nämä toimivat punaisena lankana, jonka ympärille kutoutui tarina, joka kantoi sanoman selkeästi perille.

Visuaalinen maailma

Käsikirjoituksen saadessa asiakkaan hyväksynnän, siirryimme seuraavaan vaiheeseen. Aloimme etsiä kuvauslokaatioita ja malleja, jotka tukisivat tarinankerrontaa. Meillä onneksi löytyy laaja verkosto luontevia esiintyjiä, joilla oli kokemusta monenlaisista tuotannoista. Heidän aitoutensa ja yhteistyökykynsä vakuutti asiakkaamme. Oikeanlaisten lokaatiot ja esiintyjät auttaisivat tuomaan tuotteen käytännöllisyyden esille. Tavoitteemme oli näyttää, miten tuote istuu ihmisten arkeen ja miten se voi tuoda lisäarvoa heidän elämäänsä.

Monimuotoisuus valokeilassa

Kuvaukset oli aikataulutettu huolellisesti, mutta odottamattomat muutokset ovat aina mahdollisia. Sairastumiset ja kiireet sotkivat hieman suunnitelmia, mutta rennon yhteistyöilmapiirin ansiosta selvisimme näistäkin yllätyksistä.

Video herää eloon

Videon editointi sujui ns. kuin tanssi. Ensimmäinen raakaversio oli valmis ennen deadlinea, ja se esiteltiin Ademaxille. Heillä oli selkeä visio siitä, mitä he halusivat viestiä, ja muutamien hienosäätökierrosten jälkeen saimme videon, joka sai asiakkaan kasvoille leveän hymyn.

Lopputulos- Menestystarina

Ademax-Leuanvetotanko ei enää ollut pelkästään tuote, vaan se oli käytännöllinen väline, joka täytti tarpeet tehokkaasti. Ademaxin ja meidän yhteistyö osoitti, että kun vahvat ideat yhdistyvät ammattitaitoiseen toteutukseen, syntyy menestystarinoita, jotka jättävät jäljen niin verkkokauppaan kuin ihmisten mieliin.

Yllä olevasta pitkästä videosta tehtiin sosiaalisen mediaan soveltuvia reelejä eli keloja, joilla on helppo herättää mielenkiinto tuotetta kohtaan. Niitä voi myös käyttää kätevästi maksullisessa markkinoinnissa.

Tuloksia

Video on lisännyt ostomääriä verkkokaupassa selkeästi. Olemme avustaneet Ademax Oy:tä luomaan maksettuja mainoksia sosiaaliseen mediaan, joiden tavoite on ajaa uusia mahdollisia asiakkaita heidän verkkokauppaansa. Tuotetta on myyty vilkkaammin, sillä video tuo tehokkaasti esille tuotteen erot muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin.

Aloitimme yhteistyön rakentamalla simppelin heidän budjettiinsa sopivan ostospolun: Mahdollinen asiakas näkee tuotteesta ’kelan’ sosiaalisessa mediassa, klikkaa mainosta ja siirtyy verkkokauppaan, jossa hän näkee pitemmän version videosta. Tämän jälkeen asiakas siirtyy itse tuotesivulle, jossa on kattavat tiedot tuotteesta. Tämän jälkeen on enää ostoksen suorittaminen edessä. 

Ademax Oy on tyytyväinen videoon, mainonnan tuloksiin sekä meidän selkokieliseen raportointiin. Yhteistyömme jatkuu edelleen ja mielenkiinnolla seuraamme heidän myynnin kasvuaan.

Tutustu heidän tuotteeseen klikkaamalla tästä.

Olisiko ammattitaitoisesta videotuotannosta hyötyä sinun yrityksellesi? Jos mielenkiinto heräsi, niin kysäise tarjous sinullekin. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua yhtään mihinkään.