Olemme kolmen veljeksen perustama digitaalisen median tuotantoon keskittyvä yritys. Yhteinen kiinnostuksemme taiteisiin, kulttuuriin ja teknologiaan sai meidät yhdessä luomaan jotain niin hienoa ja uudenlaista, että se todellakin herättää ihmisten huomion. Me olemme tarinankertojia – “Sinun tarinasi, meidän tavalla™”.

Palveluihimme kuuluvat videotuotanto, valokuvaus, graafinen suunnittelu, internet-sivut ja sosiaalisen median palvelut. Tukikohtamme sijaitsee Oulussa, mutta työskentelemme tarvittaessa koko Suomen alueella. Ensisijaisesti tahdomme palvella ja auttaa Oulun alueella sijaitsevia yrityksiä näkymään paremmin ja tyylikkäämmin. Kaikilla on tarina, se pitää vain kertoa oikein ja tyylillä, jotta se kuuluu.

Meidän juuremme ovat urheilullisissa mainosvideoissa ja sisällössä. Olemme erittäin kokeneita tuottamaan videoita erityisesti kuntoilutuotteista, urheiljoista, lajieista sekä kuntosaleista. Urheilun vauhti, intensiteetti ja tunne on meille aina mukava haaste välittää juuri oikein videon katsojalle. Näitä urheilukuvauksen kautta kerättyjä kokemusta, tietoa ja taitoa sovellamme nyt kaikenlaisiin videotuotantoihin.

Eri tyyppisiä tarinankertojia on yhtä monta kuin on tarinaakin. Kaikki kertovat tarinan eri tavalla – jotkut paremmin kuin toiset. Me keskitymme kehittämään meidän omaa visuaalista tarinankerrontaamme jatkuvasti, ja tahdomme kokemuksen kautta oppia tarjoamaan meidän asiakkaillemme juuri heille sopivan tarinankerrontamallin. Me kannamme tarinaasi tunteella, joka välittyy katsojille takuuvarmasti. Tarinasi painautautuu heidän mieliensä syövereihin pysyvästi.