Nykyaikaista markkinointia

Digimarkkinointi

Me autamme sinua näkymään

Digimarkkinointipalveluitamme:

Facebook/Instagram mainonta | Google/Youtube mainonta | Sähköpostimarkkinointi | Copywriting | Internet-sivut | Hakukoneoptimointi

Laita markkinointi jauhamaan 24/7

Digitaalinen markkinointi voi joillekin olla kohtalokas suo, jonne kävijä kulkee autuaan tietämättömänä siellä piilevistä suonsilmäkkeistä ja pian onkin polviaan myöten jumissa. Mutta niille, jotka osaavat siellä navigoida käynti on ketterää ja mieluista. Me olemme päivittäin tekemisissä digimarkkinoinnin parissa ja meillekin tulee jatkuvasti uutta opittavaa. Siksi me suosittelemme ulkoistamaan digimarkkinoinnin kokonaan tai osia siitä meidän haltuumme. Koska digimarkkinointi voi olla loputon suo, jota et välttämättä tahdo taakaksi oman työsi lisäksi.

Sosiaalinen media eli some

Digimarkkinoinnin yksi tärkeä kanava on sosiaalinen media, joka jakautuu useisiin eri julkaisualustoihin. Niissä jokaisessa on omat toimintamallinsa, vaatimukset ja rajoitukset. Mutta mitä se sosiaalinen media tarkalleen on? Pääsääntöisesti sillä tarkoitetaan alustaa, jossa käyttäjä voi luoda käyttäjätilin, jonka avulla hän voi olla yhteydessä muihin alustan käyttäjiin. Erityisesti kommentoinnin ja sisällön jakamisen kautta.

Miksi se sitten on tärkeää yrityksellesi? Nimenomaan tämä vuorovaikutus asiakkaan kanssa on yksi tärkeimmistä piirteistä somessa. Lisäksi orgaaninen näkyvyys (joka on nykyään heikko usealla alustalla) ja maksettu mainonta (joka on muuten halpaa verrattuna perinteiseen markkinointiin) ovat erittäinen mielenkiintoisia asioita yrityksesi kannalta. Somen kautta yhä useammin ihmiset etsivät ja löytävät tietoa, kokemuksia ja hintoja tuotteille. Siellä, missä asiakkaat ovat, pitäisi myös sinun olla.

Jos tuntuu, että joudut taistelemaan jatkuvasti ihmisten huomiosta, niin on myös hyvä muistaa, että itse julkaisualustat kilpailevat keskenään ihmisten huomiosta – ja ne tekevät sen todella hyvin. Siksi maksettu mainonta on tehokasta, koska pääset hyötymään julkaisualustan jo saalistamasta huomiosta.

Yleisimpiä alustoja, joilla me operoimme on Youtube, Facebook ja Instagram. Me voimme hoitaa sinun yrityksesi maksetun mainonnan etukäteen sovitun strategian ja budjetin mukaan. Me seuraamme kampanjoiden menestystä ja optimoimme niitä sen mukaan. Lisäksi raportoimme sinulle, miten markkinointi on toiminut datan perusteella.

Somen päivittäminen on aikaavievää touhua ja oman työn lisäksi on hankalaa löytää aikaa tai inspiraatiota sisällöntuotantoon. Me voimme ottaa sosiaalisen median kanavasi hoitoomme – suunnitella strategia, tuottaa sisältöä, kasvattaa seuraajamäärää ja parantaa näkyvyyttä. Näin sinä voit keskittyä täysin omaan työhösi. Meillä on pitkä kokemus yritysten somettamisesta ja olemmekin saaneet aikaan selkeää kasvua asiakkademme myyntiin.

Hakukonenäkyvyys (Google, Youtube) SEO

Hakukoneoptimointi auttaa yritystäsi näkymään paremmin hakukoneissa ja kaikkihan tiedämme, että suurin osa hakee tietoa Googlessa. Mutta kovasti kilpailuilla aloilla pelkkä perinteinen hakukoneoptimointi ei välttämättä riitä. Rinnalle kannattaa ottaa Googlen maksettu mainonta, joka auttaa yritystäsi näkymään haluamillasi hakusanoilla.

Me olemme jo tottuneita Googlen työkalujen käytössä ja saman järjestelmän kautta voimme mainostaa myös Youtubessa haluamallesi kohdeyleisölle, joka voidaan määritellä hyvinkin tarkkaan. Youtubessa voidaan mainostaa sillä parhaalla työkalulla, videolla ja animaatiolla. Saat myös ne näppärästi tilattua meiltä.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi saattaa monille kalskahtaa korviin kirosanana. Joka tietenkin johtuu siitä, että jokaisen sähköposti tuppaa täyttymään kaikenlaisista turhista mainoksia. Mutta nämä sähköpostin roskaposti-filtteriin jäävät postit ovat nimeltään spammia, ja niillä ei ole mitään tekemistä laadukkaan, asiallisen ja ammattitaitoisen sähköpostimarkkinoinnin kanssa. Sähköpostimarkkinointi alkaa aina niin, että keräämme listaa ihmistä, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneet yrityksestä ja he vapaaehtoisesti tilaavat sinun uutiskirjeen (jonka he myös halutessaan voivat perua). Näin sinä tavoitat juuri ne ihmiset, jotka ovat kiinnostuneet sinusta, yrityksestäsi ja tuotteistasi – mikä tarkoittaa, että saat paljon enemmän hyötyä irti sähköpostikampanjastasi, kuin että lähettelisit sähköpostejasi summassa spammina(jotka joutuvat usein sinne roskapostin sekaan).

Me autamme sinua luomaan tehokkaan sähköpostimarkkinointikoneen, joka hoitaa markkinointiasi puoliautomaattisesti, samalla kun sinä voit keskittyä omaan työhösi.

Copywriting eli myyvän tekstin luominen

On totta, että visuaalisin keinoin(kuvat ja videot) sinä saat kaapattua ihmisen huomion. Mutta ymmärtääkö tämä henkilö sanantarkasti mitä koitat viestiä pelkästä kuvasta? Joskus kyllä, mutta tehokkaammin saat viestisi perille, kun liität mukaan tekstin joka on varta vasten tuotettu ajamaan ihmistä kohti ostopäätöstä, vaikka se olisikin vasta myyntitunnelin alkuvaiheessa.  Yhdessä kuva ja teksti kaappaavat huomion, herättävät kiinnostusta, herättävät halua ja  lopulta rohkaisevat toimimaan.

Meillä on visuaalisten taitojen lisäksi myös taito pyöräytellä hyvin soljuvia lauseita ja rakentaa luottamusta sanojen voimalla. Olemme kehitelleet digimarkkinoinnin suositusten ja oppien perusteella oman reseptin tekstien luomiseen, jotka toimivat tehokkaana jatkeena markkinoinnin visuaaliselle puolelle.

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä – kerromme mielellämme sinulle lisää palveluistamme!

Seuraa meitä

Voita halutessasi tilata meidän uutiskirjeen

Saat kuukausittain tietoa blogipostauksista, uusista trendeistä ja tarjouksista!

Please wait...

Kiitoksia uutiskirjeen tilaamisesta!

    yhteydenotto