Lumoava ja tehokas

Editointi/Animaatio

Vie tarinasi seuraavalle tasolle

Editointi kuuluu jälkituotantoon, jossa tehdään se lopullinen ilme videolle tai kuvalle. Siinä nivotaan kerrottu tarina yhteen niin, että se on järkevä, ymmärrettävä, sujuva ja tyylikäs. Editoinnissa myös hienosäädetään valkotasapaino, luodaan tyyli väreillä ja tehosteilla sekä korjataan pienet kauneusvirheet.

Meille voit helposti ja turvallisesti ulkoistaa jälkituotantosi. Intohimomme ovat kauniit ja henkeäsalpaavat editoinnit ja kohtelemme jokaista projektia kuin omaamme. Me myös suoritamme kuvien jälkikäsittelyä, jos itseltäsi puuttuu taito tai aika. Teemme myös mielellämme mielikuvituksellisia kuvanmuokkauksia eli niin sanottua “photoshoppausta”. Erikoisuutena teemme myös montaaseja eli ns. highlight-videoita. Nämä videot ovat suosiossa varsinkin Youtube-palvelussa, joten jos olet tubettaja, tämä palvelu on juuri sinulle. Montaasi voidaan tehdä esimerkiksi videopelistä.

 

Animaatio ja liikkuva grafiikka ovat todella tehokkaat sitouttamistyökalut videon ohella. Niiden avulla voidaan tarjota enemmän informaatiota lyhyemmässä ajassa. Internetin tarjoamassa valtavassa tietovirrassa käyttäjillä on todella lyhyt keskittymiskyky tiettyyn sisällön osaan. Liikkuvalla grafiikalla kaappaat katsojan huomion helpommin, koska ne selkeyttävät ja yksinkertaistavat vaikeitakin asioita ymmärrettävämpään muotoon.

 

Liitämme yleensä aina videoihimme ainakin animoituja tekstejä ja mielellään mahdollisuuksien rajoissa muitakin liikkuvia elementtejä tuomaan lisää mielenkiintoa. Voimme myös suorittaa koko projektin täysin liikkuvalla grafiikalla – esimerkiksi luomalla näyttävän kuvasarjan animoimalla vaihdot ja lisäämällä liikkuvia tehosteita ja tekstejä.

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä – kerromme mielellämme sinulle lisää palveluistamme!

Seuraa meitä

yhteydenotto