Ihmiset odottavat yrityksillä olevan selkeät ja informatiiviset kotisivut, joilta he löytävät tietoa nopeasti ja helposti. Verkkokauppojen täytyy viestiä sinun tarinaasi ja visuaalista ilmettä. Lisäksi verkkokaupan käytettävyys on todella tärkeää myynnin kannalta. Sivustojen tulisi olla täysin responsiivisia, koska nykyään suurin osa internetin selailusta tapahtuu mobiililaitteilla.

mitä-on-responsiivisuus

Me luomme kaikennäköisiä ja -kokoisia internet-sivustoja. Oli se sitten yksinkertainen blogi, yrityksen kotisivu tai monipuolinen verkkokauppa. Julkaisujärjestelmänä käytämme pääasiassa WordPress-julkaisujärjestelmää sen helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden takia. Kun sivusto on luovutettu sinun käyttöösi, sinun on helppo päivittää omaa sivustoasi täysin omin avuin. Luomme sinulle nykypäiväiset internet-sivustot ja opastamme sinua niiden päivittämisessä.

Efektimedian internet-sivut palvelu

Kaikkien sivustopakettien hintaan kuuluu responsiivinen layout ja kevyt hakukoneoptimointi. Lisäpalveluna voit tilata laajemman tai jatkuvan hakukoneoptimoinnin, jonka avulla voimme pitemmällä aikavälillä seurata, kehittää ja päivittää hakukonenäkyvyyttäsi. Hakukoneoptimointiin vaikuttaa kaikkein eniten sivuston sisältö. Laajemmassa hakukoneoptimoinnissa me muokkaamme valmiit sisältösi enemmän hakukoneiden kieltä puhuviksi.

Voimme myös pelkästään päivittää nykyisen sivustosi ulkoasua tai muuntaa se responsiiviseksi mobiili-laitteita varten. Meillä on myös paljon kokemusta nettikauppojen päivittämisestä ja ylläpidosta. Eli jos tuntuu, että oman nettikauppasi kohdalla aikasi ei näiden toimenpiteiden suorittamiseen riitä, voit ulkoistaa ne meille luottamuksella.


Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, tai tutustu muihin palveluihin.