Kerro tarinasi kuvilla

Valokuvaus

Tyylillä ja taidolla

Meidän valokuvauspalveluita:

Promokuvat | Tuotekuvat | Mainoskuvat | Henkilökuvat | Somekuvat | Markkinointikuvat | Hääkuvat | Muotikuvat

Tuotamme sinulle tyylikkäät ja uniikit valokuvat

Jos tahdot erottua massasta, valitse taitava ja rohkea valokuvaaja. Mistä sitten tietää, onko valokuvaaja taitava? Lue eteenpäin, niin annamme meidän näkemyksemme asiasta.

Taitava valokuvaaja

Teknisen osaamisen lisäksi taitavan valokuvaajan kuvissa on sitä jotain, joka kiehtoo ja vangitsee. Värit ovat sopivalla tasolla ja ne ovat tasapainossa keskenään. Tai ainakin hänellä täytyy olla ymmärrys ja taito tasapainottaa kuva, jonka jälkeen sitä voi viedä taiteellisempaan suuntaan, jolloin tietenkin värit voivat poiketa normaalista. Jos kuvataan perinteisiä kuvia, niin erityisesti ihon täytyy olla normaalin näköinen ja sävyinen. Liian pehmeä ja vahamainen iho on taidottoman valokuvaajan merkki. Kun me viittaamme valokuvaajaan, oletamme, että hän on sama henkilö, joka muokkaa kuvat. On tottakai mahdollista, että tuotanto tehdään niin, että valokuvaaja ja kuvien muokkaaja ovat kaksi eri henkilöä. Meillä yleisimmin valokuvat muokkaa itse valokuvaaja.

Taitava valokuvaaja kuuntelee toiveesi tuoden omaa tyyliään mukaan, jolloin yhdessä saatte aikaiseksi uniikin lopputuloksen. Kuten videolle annetaan tarkoitus, täytyy se myös antaa kuville. Kun tilaat valokuvia, kerro aina mitä tunteita toivot kuvien herättävän. Näin kuvat tukevat tehokkaimmin sinun omaa tavoitettasi, oli se sitten lisämyynti, kiinnostuksen herättäminen tai esimerkiksi informointi.

Meidän visio valokuvauksesta

Me Efektimedialla olemme lopen kyllästyneitä tylsiin ja mitäänsanomattomiin kuviin. Yksi tähän vaikuttavista tekijöistä on kameroiden kehittyminen. Uudet kamerat pystyvät todella hyvin hoitamaan automaattisesti valokuvauksen teknisen puolen, mutta silti monella kuvaajalla puuttuu näkemys, visio, taito tai jopa jokaisen valokuvaajan perustaito,  sommittelu. Me olemmekin sitoutuneet kehittämään ja haastamaan itseämme. Pyrimme kokeilemaan uutta jatkuvasti, joka pitää meillä itsellä kipinän yllä ja samalla asiakas voi olla varma, että hän saa parasta mahdollista palvelua.

Varsinkin markkinoinnissa kuvan täytyy puhutella ja herättää tunteita. Jos kuva on liian turvallisesti tehty, se unohtuu välittömästi. Ainoastaan rohkeilla kuvilla voit lähteä voittamaan.

Tahdotko nähdä lisää töitämme?

Klikkaa tästä!

Valokuvaus ja tyylikkäät kuvat viestivät tehokkaasti visuaalista tarinaasi. Kuvilla saat kaapattua ihmisten huomion tehokkaammin kuin pelkällä tekstillä. Oikein tuotettuna kuva selittää tarkemmin ja herättää tunteita, mikä onkin todella tärkeää kuvan muistettavuuden kannalta.

Me suoritamme kaikenlaiset kuvaukset – tapahtumakuvaukset, promokuvaukset, hääkuvaukset tai vaikkapa tuotekuvaukset nettikauppaa ja markkinointia varten. Melkeinpä mitä vain taivaan ja maan väliltä. Käsittelemme kuvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Voimme tuoda kuvan värimaailmaan reippaasti lisää dramaattisuutta tai vaihtoehtoisesti tehdä vain hyvin kevyen hienosäädön.

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä – kerromme mielellämme sinulle lisää palveluistamme!

Seuraa meitä

Voita halutessasi tilata meidän uutiskirjeen

Saat kuukausittain tietoa blogipostauksista, uusista trendeistä ja tarjouksista!

Please wait...

Kiitoksia uutiskirjeen tilaamisesta!

    yhteydenotto