Kerro tarinasi videolla

Videotuotanto

Se tehokkain tapa mainostaa

Video on sisältöjen kuningas!

Koska saavuit tälle sivulle, olet varmastikin etsimässä tekijää videoillesi. Olenko oikeassa? Ehkä tahtoisit saada tuotteellesi lisää myyntiä, yrityksellesi näkyvyyttä tai ehkä mielessäsi on Youtube-videon tekeminen yrityksesi kanavalle. On totta, että Suomesta löytyy paljon laadukkaaseen videotuotantoon kykeneviä yrityksiä ja henkilöitä. Mutta miten ihmeessä löydät juuri sen oikean tekijän sinulle, ja vielä niin, että budjettikin kestää? Lue hieman eteenpäin, niin saamme sinut vakuuttuneeksi meidän palveluistamme ja siitä, että me olemme oikea tekijä juuri sinulle.

Videotuotantoa ammattitaidolla

Meillä täällä Efektimedialla on jo vankka kokemus videoiden tuottamisesta yrityksille, ammatinharjoittajille ja yksityishenkilöille. Käytännön kautta olemme huomanneet, minkälainen video toimii milläkin alustalla ja minkälaisia realistisia tavoitteita niille voi asettaa.

Meille on aina ollut tärkeää aito auttaminen, joten me emme aina automaattisesti tyrkytä sitä kalleinta vaihtoehtoa, vaan sinua kuuntelemalla etsimme parhaimman ratkaisun. Ja niitä ratkaisujahan on useita.

Videoiden hyödyt

Videoiden käyttö esimerkiksi markkinoinnissa on todella tehokasta ja hyödyllistä, mutta se täytyy tehdä oikein keskittyen laatuun ja tarinaan. Lisäksi monella tekijällä unohtuu antaa videolle tarkoitus – miksi tämä video tehdään ja mitä sillä tavoitellaan? Näihin Efektimedia on aina panostanut.

Miksi kannattaa valita video markkinoinnin tueksi?

 • Videoilla voidaan kertoa tarinaa tehokkaasti
  • Tarinat muistetaan paremmin kuin teksti tai puhe
  • Tarinoilla voidaan vaikuttaa tehokkaasti asiakkaan tunteisiin – tunteet ohjaavat asiakkaan ostopäätöstä
 • Video on tutkitusti tehokkainta sisältömarkkinointia (Ciscon teettämä tutkimus)
  • Videoiden osuus koko internetin sisällöstä on prosentuaalisesti suurin
  • Jopa 60% asiakkaista ostaa tuotteen varmemmin, jos he ovat nähneet tuotteesta videon

Video ja liikkuva grafiikka (animaatio) ovat tällä hetkellä se parhaiten sitouttava digitaalisen median ratkaisu. Näitä kun lisätään merkittävästi markkinointiin, saadaan asiakkaat jäämään paremmin juuri teidän sisältönne ääreen. Videoon saadaan mahtumaan enemmän ja monipuolisemmin informaatiota kuin esimerkiksi pelkkään tekstiin. Ciscon teettämän tutkimuksen mukaan jopa 60% asiakkaista ostaa tuotteen todennäköisemmin, jos siitä on olemassa esittelyvideo. Lisäksi video on tämän hetken SE kuumin juttu. Suurin osa internetin sisällöstä on videoita, ja ihmiset rakastavat katsoa upeita tarinoita ja visuaalisesti näyttäviä tuotoksia.

Hyvin tuotettuun videoon sijoitettu raha näkyy käytännössä parempana näkyvyytenä ja ihmisten positiivisena suhtautumisena brändiin tai mainostettuun tuotteeseen/palveluun. Parhaimmassa tapauksessa videomarkkinointi tuo myös lisää myyntiä. Parhaan hyödyn videomarkkinoinnista saa, kun se on jatkuvaa. Kannattaakin miettiä videomarkkinoinnin lisäämistä markkinointiin pysyvästi. Järkevästi tehty video on myös käytettävissä uudelleen ja somessa varsinkin toisto on todellakin sallittua.

Videotuotannon hinta

Me ymmärrämme hyvin yrityksen koon vaikutuksen budjettiin ja pyrimme tarjoamaan ratkaisuja jokaisen budjettiin. Se ei tarkoita oman alamme hintojen polkemista vaan tarjoamme palvelua, jonka hinta on oikeanlainen suhteessa budjettiin ja tavoitteeseen. Näin saamme pidettyä pelin reiluna – molemmat osapuolet hyötyvät.

Tahdotko nähdä töitämme?

Klikkaa tästä!

Teemme pääsääntöisesti tuotantoja Oulun ja Pohjois-Suomen alueella, mutta tarvittaessa matkustamme muuallekin Suomeen. Olemme mm. käyneet Tampereella asti kuvaamassa hää- ja mainosvideoita.

Toivomme, että kynnys ottaa meihin yhteyttä on nyt matalampi. Tarjouksen pyytäminen, palaverin sopiminen ja itse palaveri ovat aina ilmaisia sinulle. Eli voimme käydä vaikka lounastamassa tarjouksen tiimoilta, eikä mittari juokse. Lasku tulee vasta kun sinä olet tyytyväinen tuotteeseen ja olet vastaanottanut sen. Se on meidän laatutakuu.

Tuotamme mainosvideoiden lisäksi muitakin videoita. Kuvaamme myös tapahtumat, häät, juhlat, jne. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikenlaisien kuvausprojektien tiimoilta.

Editoinnin ulkoistaminen

Editointi kuuluu jälkituotantoon, jossa tehdään se lopullinen ilme videolle tai kuvalle. Siinä nivotaan kerrottu tarina yhteen niin, että se on järkevä, ymmärrettävä, sujuva ja tyylikäs. Editoinnissa myös hienosäädetään valkotasapaino, luodaan tyyli väreillä ja tehosteilla sekä korjataan pienet kauneusvirheet.

Meille voit helposti ja turvallisesti ulkoistaa jälkituotantosi. Intohimomme ovat kauniit ja henkeäsalpaavat editoinnit ja kohtelemme jokaista projektia kuin omaamme.

Teksti- ja kuva-animaatiot

Animaatio ja liikkuva grafiikka ovat todella tehokkaat sitouttamistyökalut videon ohella. Niiden avulla voidaan tarjota enemmän informaatiota lyhyemmässä ajassa. Internetin tarjoamassa valtavassa tietovirrassa käyttäjillä on todella lyhyt keskittymiskyky tiettyyn sisällön osaan. Liikkuvalla grafiikalla kaappaat katsojan huomion helpommin, koska ne selkeyttävät ja yksinkertaistavat vaikeitakin asioita ymmärrettävämpään muotoon.

Liitämme yleensä aina videoihimme ainakin animoituja tekstejä ja mielellään mahdollisuuksien rajoissa muitakin liikkuvia elementtejä tuomaan lisää mielenkiintoa. Voimme myös suorittaa koko projektin täysin liikkuvalla grafiikalla – esimerkiksi luomalla näyttävän kuvasarjan animoimalla vaihdot ja lisäämällä liikkuvia tehosteita ja tekstejä.

Kiinnostuitko?

Jos heräsi kysymyksiä tai kiinnostuit videotuotannon tilaamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä – kerromme mielellämme sinulle lisää palveluistamme!

Seuraa meitä

Voita halutessasi tilata meidän uutiskirjeen

Saat kuukausittain tietoa blogipostauksista, uusista trendeistä ja tarjouksista!

Please wait...

Kiitoksia uutiskirjeen tilaamisesta!

  yhteydenotto