Kerro tarinasi videolla

Videotuotanto

Se tehokkain tapa mainostaa

Miksi kannattaa valita video markkinoinnin tueksi?

  • Videoilla voidaan kertoa tarinaa tehokkaasti
    • Tarinat muistetaan paremmin kuin teksti tai puhe
    • Tarinoilla voidaan vaikuttaa tehokkaasti asiakkaan tunteisiin – tunteet ohjaavat asiakkaan ostopäätöstä
  • Video on tutkitusti tehokkainta sisältömarkkinointia (Ciscon teettämä tutkimus)
    • Videoiden osuus koko internetin sisällöstä on prosentuaalisesti suurin
    • Jopa 60% asiakkaista ostaa tuotteen varmemmin, jos he ovat nähneet tuotteesta videon

Tahdotko nähdä töitämme?

Klikkaa tästä!

Video ja liikkuva grafiikka (animaatio) ovat tällä hetkellä se parhaiten sitouttava digitaalisen median ratkaisu. Näitä kun lisätään merkittävästi markkinointiin, saadaan asiakkaat jäämään paremmin juuri teidän sisältönne ääreen. Videoon saadaan mahtumaan enemmän ja monipuolisemmin informaatiota kuin esimerkiksi pelkkään tekstiin. Ciscon teettämän tutkimuksen mukaan jopa 60% asiakkaista ostaa tuotteen todennäköisemmin, jos siitä on olemassa esittelyvideo. Lisäksi video on tämän hetken SE kuumin juttu. Suurin osa internetin sisällöstä on videoita, ja ihmiset rakastavat katsoa upeita tarinoita ja visuaalisesti näyttäviä tuotoksia.

Hyvin tuotettuun videoon sijoitettu raha näkyy käytännössä parempana näkyvyytenä ja ihmisten positiivisena suhtautumisena brändin imagoon tai mainostettuun tuotteeseen/palveluun. Parhaimmassa tapauksessa videomarkkinointi tuo myös lisää myyntiä. Parhaan hyödyn videomarkkinoinnista saa, kun se on jatkuvaa. Kannattaakin miettiä videomarkkinoinnin lisäämistä markkinointiin pysyvästi. Järkevästi tehty video on myös käytettävissä uudelleen ja somessa varsinkin toisto on todellakin sallittua.

Tuotamme mainosvideoiden lisäksi muitakin videoita. Kuvaamme myös tapahtumat, häät, juhlat, jne. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikenlaisien kuvausprojektien tiimoilta.

Meiltä saat videoita aina 4K-resoluutioon saakka. Tuotannoissamme käytämme myös dronea kuvaamaan näyttävää ilmakuvaa. Optimoimme videot aina tietenkin sen kanavan mukaan, missä video aiotaan jakaa. Tarvittaessa lisäämme animoituja tekstejä videoon.

Kiinnostuitko?

Jos heräsi kysymyksiä tai kiinnostuit videotuotannon tilaamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä – kerromme mielellämme sinulle lisää palveluistamme!

Seuraa meitä

yhteydenotto