fbpx

Miksi kannattaa valita video markkinoinnin tueksi?

  • Videoilla voidaan kertoa tarinaa tehokkaasti
    • Tarinat muistetaan paremmin kuin teksti tai puhe
    • Tarinoilla voidaan vaikuttaa tehokkaasti asiakkaan tunteisiin – tunteet ohjaavat asiakkaan ostopäätöstä
  • Video on tutkitusti tehokkainta sisältömarkkinointia (Ciscon teettämä tutkimus)
    • Videoiden osuus koko internetin sisällöstä on prosentuaalisesti suurin                 
    • Jopa 60% asiakkaista ostaa tuotteen varmemmin, jos he ovat nähneet tuotteesta videon

Tahdotko nähdä meidän töitämme?

Videotuotanto ja videot ovat tällä hetkellä se tärkein digitaalisen median muoto markkinoinnin kannalta. Ja tulevaisuudessa sen tärkeys tulee vain kasvamaan. Ciscon teettämän tutkimuksen mukaan vuonna 2019 video tulee kattamaan 80% internetin kaikesta sisällöstä. On yleisesti tiedossa, että videot voivat lisätä konversiota. Lisäksi monet asiakaskyselyt ovat osoittaneet, että reilut 60% asiakkaista ostavat tuotteen todennäköisemmin, jos siitä on tuote-esittelyvideo esillä. Videot saavat myös asiakkaan viipymään kauemmin sisältösi parissa ja varsinkin Google-hakukone suosii sivustoja, joilla on videoita.

Me emme tuota videoita tietyn muotin mukaan, vaan me istumme sinun kanssasi alas vaikkapa kahville ja käymme yhdessä tarkasti läpi, minkälainen ratkaisu sopisi juuri sinulle. Kun yhteinen sävel on löytynyt, me hoidamme koko tuotannon aivan esivaiheista videon luovutukseen asti. Tarvittaessa myös opastamme tai annamme vinkkejä, miten saat parhaan näkyvyyden videollesi.

Tuotamme mainosvideoiden lisäksi muitakin videoita. Kuvaamme myös tapahtumat, häät, juhlat, jne. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikenlaisien kuvausprojektien tiimoilta.

Meiltä saat videoita aina 4K-resoluutioon saakka. Tuotannoissamme käytämme myös dronea kuvaamaan näyttävää ilmakuvaa. Optimoimme videot aina tietenkin sen kanavan mukaan, missä video aiotaan jakaa. Tarvittaessa lisäämme animoituja tekstejä videoon.

Videoprojektimme jaamme erilaisiin askeleisiin alla olevan grafiikan mukaisesti. Tehokkaimmin työskentelemme, kun askeleita otetaan ainoastaan alaspäin, ei ylöspäin. Siksi panostamme asiakkaan kanssa kommunikointiin, jotta he ovat ajan tasalla projektista, ja mahdolliset muutokset tehdään ajoissa

Efektimedian videotuotanto palvelu
Efektimedian videotuotanto palvelu

Videotuotantojemme ajankäyttömme rakentuu niin, että eniten aikaa kulutamme jälkituotantoon. Kokemuksiemme mukaan, jos siinä askeleessa kiirehditään, lopputulos on usein heikompi. Yrityksemme nimestäkin voi päätellä, että käytämme tuotannoissamme paljon tehosteita, joten senkin takia tahdomme keskittyä tuottamaan tyylikkään lopputuloksen.

Pyydä tarjous